Малка жена с големи идеи

В поредицата Майстор Сръчко ви представям Ваня Димитрова - една много интересна, сръчна и пълна с идеи дама.

Като малка обича да рисува хартиени кукли, които да облича, да подрежда къщичката на куклата й Барби, на която дори собственоръчно ушила и диван. За това е естествено, че средното й образование е изцяло свързано с рисуването. 


Мечтае да стане моден дизайнер на дрехи, но друга мечта – за перфектния дом взима превез и живота й поема друга посока, завършвайки "Инженерен дизайн" в Лесотехническия университет в София като дизайнер на мебели и интериор. От тогава работата й е свързана изцяло с мебелите. За да излезе от монотонността на ежедневието, като на шега започва да пише блога Сiknoto, в който споделя своите хрумки в сферата на интериорния дизайн и декориране. Надява се един ден с приятеля й Милен, който пък се занимава с производство на мебели, да работят заедно за себе си.

Самата тя запазва всякакви неща, на които по-късно им намира различно приложение. Предпочита да изработва собственоръчно, вместо да купува. А откакто блога й съществува има още повече идеи, с които да радва читателите си.

Попаднах на блога й незнайно как, но не го напуснах, докато не разгледах всичко в него :) Ето някои интересни идеи, които сигурна съм, ще впечатлят и вас!



Как едно най-обикновено дървено пънче, може да се превърне в практична масичка и чудесен акцент в интериора.

Wood story







Трансофмация на старо прокъсано кресло в удобна и красива мебел.

Чисто ново кресло 1
Чисто ново кресло 2

Разкошна лампа от подръчни материали.

Lamp project at home

Не просто поднос

Иска ми се да споделя всичко видяно при Ваня, но но най-добре разгледайте сами - http://ciknoto.blogspot.com. 
Ще ви подейства вдъхновяващо!

Коментари