ЧРД на Веси :)

Какво по-хубаво от това сами да изработваме подаръците за близките ни, независимо с повод или без повод? Така при поканата за рождения ден на една 9 годишна мила госпожица, приятелка на дъщеря ми, решихме да я изненадаме с нещо, което само тя ще притежава :)
Веси обича да чете книжки, а любимите й цветове са синьо и жълто - това са жокерите, които получих от майка й :)

Затова първо избрахме  книжка - Енциклопедия по родинознание "Обичам България", която се надяваме да й бъде полезна и в училище, да научи повече за българските градове и красиви места, с нашето пожелание да ги посети всички и винаги да пътува - наистина или пък наужким на крилете на мисълта :)
Комбинирахме го и с читателски дневник,  в който да записва впечатленията си от всички книжки, които ще прочете от тук насетне - това е пожеланието ни да не спира да научава всеки ден по нещо ново и винаги да запази любовта си към книгите и световете, в които ни отвеждат. 

В любимите й цветове изплетох малка чантичка на една кука, която може да се ползва за портмоне на врата или пък за телефонче, комбинирано с диадема в същата разцветка. Усмихнатите копчета като акцент са пожеланието ни винаги Веси да е така усмихната, мила и лъчезарна!
Картичката с пожеланията ни направихме заедно с Рали, като използвахме една нейна книжка с шаблони - изрязвахме, нагласяхме, лепихме...И  това беше последната част от подаръчето ни.
Надяваме се Веси да е харесала всичко и да се сбъднат всичките ни пожелания :)

Коментари