След парцално-благодарствено

Вторият "Парцал фест" мина и замина и, ако трябва да се огранича в една дума, с която мога да го опиша, то бих избрала - вълшебно. Благодаря на всички ентусиасти, които приеха присърце идеята и се включиха в организацията, за да може това вълшебство да се случи:

 
- на Дени и Росен от Бум арт, които направиха чудесно лого, плакат и транспарант от парцалки, надминаващи очакванията ми. С извинения за хилядите ми изисквания и недоволства, но пък резултата си струваше :) 
- на феите Дени и Веси, които отговаряха за разрешителното от общината, организираха благотворителното събиране на предмети в помощ на животните, направиха подаръците-гривни за участниците и се включваха активно с критики, предложения и транспорт.
- Гери от Органично за свежите идеи, предложения и медийна подкрепа.
- на Лозка за вкараното парцалено-шаренко-бирено настроение и увереността й, че няма как да не се получи :)
- на Краси и Дени от списание Усури, които ни върнаха в детските години с организирането на турнир по скачане на ластик и предложението им да отделят страничка в списанието, където да представят участниците и техните творби. 
- на Иво, за логистичната-товаро-разтоваро-рекламна и емоционална подкрепа. Милият ме изтърпя дори и по време на лятната ни почивка да се занимавам само с парцаленото ни събитие.
- на д-р Янков от Етнографският музей, който ни помогна в осигуряването на столове за събитието.
- на няколкото знайни и незнайни приятели и познати, които дадоха маси за участниците, които не можеха да си подсигурят такива.
- на Деним и приятелите му, които безрезервно се включиха като доброволци на самото събитие и помагаха с всички сили и възможности - момчета, страхотни сте!
 - на всички участници, дошли от близо и далеч от цялата страна, които въпреки лошото време подкрепиха идеята ни и заедно създадохме най-шареното, усмихнато и ръчнотворско събитие, което Пловдив е виждал. Хиляди благодарности към всички вас! Без вас усилията ни биха били напразни!
- на всички медии, които ни взеха насериозно и отразиха събитието.
- на всички посетители, които въпреки облачно-дъждовно-прекапващото време се разходиха в парка и станаха свидетели на невероятните красоти, които творците създаваха за тях; на тези, които се включиха в работилниците и изработиха сами по нещичко; на тези, които скачаха в локвите; на тези, които с грейнали лица разглеждаха и цъкаха с език; на тези, които отвориха сърцата си за благотворителните инициативи. Надявам се всички вие да сте отнесли със себе си малко вдъхновение за творчество, да включвате по-малко телевизорите си и обръщате повече внимание на обичаните и обичащите ви - включително и нашата зелена и китна природа, която искаме да запазим такава.
Наистина в този ден се случи едно приказно вълшебство, което ме зареди с толкова много положителна енергия, даде ми толкова много увереност, че всяка стъпка си струва, че ми се иска да прегърна целия свят! Ей, хора, обичам ви!
Благодарение на всички вас успяхме да съберем помагала за децата, лишени от родителска грижа, 455 лв. за бездомните животни и 475 лв. за хората с редки болести!

Благодаря ви и дълбок поклон! :)
Мая Александрова

Коментари