Еко фест на любовта и виното

Благодаря на Сдружение Устойчиво общество за оказаното доверие От нищо нещо, заедно с Бар Грамофон да бъдем домакини на пловдивското издание на фестивала! Толкова е приятно да се дава възможност на не толкова известни автори да покажат творчеството си пред публика и да бъдат вдъхновение за един по-устойчив начин на живот. 14 февруари за едни е празник на любовта, за други празник на виното. Решихме да обединим тези два повода в един еко фестивал, в който да има за всекиго по нещо. Естествено, че насочеността ще бъде "зелена", с призив по-малко да купуваме, повече да изработваме сами и повече да общуваме помежду си :) 
Какво ще видим на 13 февруари в Бар Грамофон:от 11 до 19 ч.
Базар с работилници за уникални подаръци
,
с много изненади и усмивки, подарени ни от:
Ателието на феите с ръчно изработени играчки, ключодържатели, дрешки за чаши и др. плетени изненади.Биопродукти Елмира - пчелни натурални свещи, лечебни растителни мехлеми, дървени чубриканти и солнички, прополисови настойки, органичен ябълков оцет, влюбени торбички : )

Ваня Андреева - авторски бижута от неръждаема стомана, кристали и други материали.

Гергана Сиркарова (Буболини) - еко бижута.
Работилница - бижута от отпадъчна хартия.

Даниела Русева - любовни послания на винена филтърна хартия, ангелчета, валентинки, рози от хартия.
Работилница - татуировки с къна.


Десислава Кендева - квилинг бижута от хартия.Еко КПойнт - биоетерични масла

Елена Гъдева - бижута и аксесоари от естествени камъни, кристали и минерали (кварц, хаулит, магнезит, нефрит), стъклени, дървени и други елементи, арт картички.
Работилница - бижута от дървени елементи.

Лозка Борисова - текстилни аксесоари и подаръци.

Марина Джиджова - съдове и аксесоари от отпадъчна хартия
Мария Селимова - рисувани и гравирани стъклени бутилки. 
Работилница - лично послание върху бутилка.


Мирослава Крумова - филцови аксесоари и картички-валентинки от отпадъчни и естествени материали.
Работилница - валентинки.Силвия Ангелова - аксесоари, картички, ангелчета от естествени и рециклирани материали.
Работилница - "Червено сърце за зелен човек"Чанти Манти - текстилни пазарски чанти, красива и устойчива алтернатива на найлоновите торбички.
Фермерска маса на група Био плодове и зеленчуци - Пловдив с натурални и био продукти  - вино, шоколади, бадеми, сладки, соленки, домашни сладка и лютеници и др.

от 19 ч.
Green dating party - среща за запознанство на хора с устойчиво самосъзнание, отворено както към хора, които търсят своята "зелена" половинка, така и към обвързани двойки.
 

Забавните игри за стопяване на ледовете и опознаване ще води тренер-психолог Николета Янева, представител на Сдружение "Обединени професионалисти за устойчиво развитие".

За суровоядската храна и мезета ще се погрижи Миглена Божикова.


 В Бар Грамофон ще ни предложат загряващо червено греяно вино, Енерджи коктейл "Грамофон" био гуарана, мурсалски чай и други вкусотии.За музикалното оформление и доброто танцувално настроение след 21 ч. ще се доверим на DJ Skill, който ще излъчва директно по радио SOUL SEARCHING

Очаква ни е една забавна вечер, с най-хубавото греяно вино в града, носете си усмивките! :)
Вход за партито: 3 лв - средствата ще се използват в подкрепа на проект "Зелено училище" на Сдружение Устойчиво общество.

Коментари